Psyykkinen hyvinvointimme ja toimintakykymme muuttuvat sosiaalisen, teknologisen ja kulttuurisen ympäristömme kehittyessä tavoilla, joita emme täysin ymmärrä.
Global Mind -hanke pyrkii seuraamaan ja ymmärtämään tätä alati muuttuvaa suhdetta tavoitteenaan antaa tietoa yhteiskunnan terveydestä ja hyvinvoinnista tulevaisuudessa.

Mental Health

Global Mind -hanke käyttää MHQ-arvioinnin vastauksia. MHQ on ilmainen ja anonyymi arviointi, joka tarjoaa sähköpostiraportin pisteistä ja antaa erityisiä suosituksia.

Ota Osaa

HANKE

Hanke on luonut maailman suurimman tietokannan kattavista henkisen hyvinvoinnin profiileista, yhdessä internetin käyttäjien demografisten tietojen, elämäntapojen ja elämänkokemusten kanssa.

Näitä tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kartoittaa ihmisten ja väestöjen hyvinvointia ja toimintakykyä eri puolilla maailmaa.
  • Ymmärtää syitä henkisen terveyden heikkenemiseen liittyvien viimeaikaisten suuntausten taustalla.
  • Tarjota ennaltaehkäiseviä ratkaisuja, joilla henkistä hyvinvointia voidaan edistää.

TIETOKANTA

Tietokanta sisältää nyt yli miljoonan internetiä käyttävän ihmisen profiilit yli 65 maasta ja yhdeksän kielen alueelta sekä väestöä, elämäntapaa ja elämänkokemusta kuvaavia tietoja. Tietokantaan tulee päivittäin yli 2 000 uutta profiilia. Sen dynaaminen ja joustava rakenne mahdollistaa kehittyvien suuntausten pikaisen kartoittamisen.

AUTA MEITÄ SAAVUTTAMAAN TAVOITTEEMME

Global Mind -hanke on voittoa tavoittelematon ja tarvitsemme tukeanne, jotta voimme tavoittaa suuremman määrän ihmisiä ja saattaa tulokset nykyistä useamman tahon ja poliittisten päättäjien saataville.

Take Part

OTA OSAA

Osallistu MHQ-kyselyyn lisätäksesi anonyymin henkisen hyvinvoinnin profiilisi tietokantaan.
Suorita MHQ-kysely

Partner

KUMPPANIKSI

Ota yhteyttä, jos haluat kartoittaa ja raportoida yhteisösi henkisestä hyvinvoinnista.
Liity kumppaniksi

Donate

LAHJOITA

Auta meitä saavuttamaan tiedonkeruutavoitteemme ja kehittämään tarvittavia tietokokonaisuuksia tiedon havainnollistamiseksi ja tulosten jakamiseksi tukemalla toimintaamme.
Lahjoita